Bereidingswijze
De schoongeboende kriel aardappelen in water met wat zout in ca. 20 min. gaarkoken. Daarna afgieten en af laten koelen. Verkuimel de Roquefort en klop deze met de volle yoghurt en de bieslook tot een sausje.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
avond snack
Ingrediƫnten
25 kriel aardappelen
100 gr. Roquefort
0,5 dl volle yoghurt
2 el fijngeknipte bieslook
100 gr. Roquefort
0,5 dl volle yoghurt
2 el fijngeknipte bieslook
Hulpmiddelen & keukengerei
1 pan
1 schaal (diep)
1 schaal (diep)
Leuke tips
serveer de aardappeltjes op blaadjes sla op een schaal. Doe de dipsaus in een mooi kommetje.
Leg er vorkjes bij en iedereen kan een krieltje prikken en dippen
Leg er vorkjes bij en iedereen kan een krieltje prikken en dippen
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
120611
Homepage ID
2608
Smaak
N
Teller
314
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Aardappelen schoonboenen
bieslook knippen
bieslook knippen
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht