Frambozen Dessert

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 12/04/1998 - 21:26
Bereidingswijze
Frambozendoor de zeef pureren,zodat de pitjes achterblijven.Eierdooier en suiker in een komop een steelpan met kokend water kloppen tot het mengsel als een dik lint van de garde loopt.
Frambozenpuree erdoor scheppen en blijven roeren tot het mengsel weer dik is.De stijfgeklopte slagroom erdoor spatelen en verdelen over 4 coupes.
Minstens 1 uur in de koelkast laten opstijven.
Met een framboos + toefje munt garneren
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
75 gram frambozen
1 eierdooier
1 eetlepel fijne tafelsuiker
1 1/4 dl stijfgeklopte slagroom
2 topjes van een verse tak munt
Hulpmiddelen & keukengerei
Zeef
Steelpan
Garde
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Multi-cultureel
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
120606
Homepage ID
5586
Smaak
Z
Teller
13193
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
shaia