Bietensaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 12/04/1998 - 21:19
Bereidingswijze
Pureer de bietjes met de zure room tot een gladde saus.
Roer hierdoor de kleingesneden augurken + kappertjes,breng de saus op smaak met suiker,zout,en peper.
Laat de saus wel ongeveer 30 minuten in de koelkast staan voor het gebruik.
Vertel iets leuks over dit recept
Saus voor bij vis(kabeljauw,kibbeling)
Ingrediƫnten
180 gram gekookte bieten
1 bekertje zure room
2 zoetzure augurken
2 eetlepels kappertjes
zout
peper
mespunt suiker
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Multi-cultureel
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
120605
Homepage ID
5586
Smaak
N
Teller
752
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
shaia