Gepofte Aardappel

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 12/04/1998 - 12:34
Bereidingswijze
Laat de zalm uitlekken en haal de graten eruit.Met een vork de zalm uitelkaar halen.
Voeg er zout peper bij .Doe er 3 eetlepels mayonaise bij een 1/2 eetlepel ketchup en roer hier de tomaten,ui,komkommer en olijven door
Laat dit een 5 minuten in de koelkast staan.

Ontvel de aardappels als je deze in "vel" hebt gekookt en haal aan de bovenkant een deel uit de aardappel .Vul deze met de vissaus .
Aantal personen
3.00
Vertel iets leuks over dit recept
sausje om erbij te eten..
Ingrediƫnten
Gepofte aardappels in verpakking verkrijgbaar of deze zelf poffen in oven.Aardappels in "vel" gekookt voldoen ook prima.

blikje zalm
ui
knoflook
5 groene olijven
ei
mayonaise
ketchup
komkommer
2 tomaten
peper
zout
Leuke tips
Groene salade of een salade met feta en mais is hier erg lekker bij.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Multi-cultureel
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
120566
Homepage ID
5586
Smaak
N
Teller
5722
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Tomaten in blokjes snijden ,ui versnipperen,1/2 komkommer in stukjes doen tevens de olijven snipperen.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
shaia