Bereidingswijze
1 Voeg alle ingredienten samen, behalve de boter, meng dit goed door elkaar en breng dit aan de kook.
2 Breng dit aan de kook tot 117?C en laat dit zo'n 5 minuten door koken (zorg ervoor dat je met het kwastje steeds de rand van de pan schoon maakt, dit voorkomt latere verkleuring aan de borstplaat).
3 Als dit mengsel het 'harde balstadium' heeft bereikt (als de lepel krast over de bodem van de pan) van het vuur nemen en de boter toevoegen.
4 Vul de borstplaatvormen en laat het geheel afkoelen.
2 Breng dit aan de kook tot 117?C en laat dit zo'n 5 minuten door koken (zorg ervoor dat je met het kwastje steeds de rand van de pan schoon maakt, dit voorkomt latere verkleuring aan de borstplaat).
3 Als dit mengsel het 'harde balstadium' heeft bereikt (als de lepel krast over de bodem van de pan) van het vuur nemen en de boter toevoegen.
4 Vul de borstplaatvormen en laat het geheel afkoelen.
Aantal personen
6.00
Ingrediƫnten
- 500 gram kristalsuiker
- ? liter slagroom
- ? liter melk
- 40 gr roomboter
- ? liter slagroom
- ? liter melk
- 40 gr roomboter
Hulpmiddelen & keukengerei
* pan
* pollepel
* borstplaatvormen
* bakplaat met bakpapier bekleed
* natgemaakt kwastje
* pollepel
* borstplaatvormen
* bakplaat met bakpapier bekleed
* natgemaakt kwastje
Leuke tips
Veel plezier, en verbrand je mond niet bij het proeven!
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
120565
Homepage ID
3159
Smaak
Z
Teller
1435
Drank
Uit
Bookmarked
10
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
# bakplaat met bakpapier bekleden
# borstplaatvormen nat maken en deze op de bakplaat leggen
# borstplaatvormen nat maken en deze op de bakplaat leggen
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht