Spinazielasagna Met Tomaat En Feta

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 12/04/1998 - 12:23
Bereidingswijze
erwarm de oven voor op 200 C .Verdeel over de bodem van de schaal een laagje lasagnavellen.Schep daarop een laagje spinazie dan tomaat en feta.
De laatste lagen spinazie en dan de witte
saus.
Ongeveer 20 minuten in de oven.Deuk dan met een lepel 4 kuiltjes in de saus.Breek in elk kuiltje een ei.Zet de schaal terug tot het gestold is.
Ingrediƫnten
1 pak diepvriesspinazie(450 gram)
4 eieren
150 gram feta
3 vleestomaten
zonnebloemolie
1 pak lasagnavellen

Voor de saus;

50 gram boter
50 gram bloem
3/4 liter melk
zout
peper
versgeraspte nootmuskaat
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Vegetarisch
Recept ID
120564
Homepage ID
5586
Smaak
N
Teller
532
Waardering aantal
1
Waardering
6
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Laat de spinazie ontdooien en uitlekken.Verkruimel de feta.
Ontvel de tomaten en snij ze in plakken.Bestrijk een ovenschaal met olie.Smelt de boter voor de saus in een steelpan en roer er de bloem doorheen.Roer er scheut voor scheut de melk doorheen en blijf roeren tot er een gebondensaus ontstaat.Op smaak maken met peper,zout en nootmuskaat.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
shaia