Monchou Taart

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 12/03/1998 - 21:13
Bereidingswijze
De tarwebiscuits zo fijn mogelijk makenen de boter er doorheen kneden.
De slagroom met de slagroomversteviger en de vanillesuiker heel stijf kloppen.
Het biscuitmengsel op de bodem van een ingevette springvorm (doorsnede 26 of 28 cm.)goed uitsmeren.
De monchou met de basterdsuiker zacht roeren en door de slagroom spatelen.
Dit mengsel op de koekbodem scheppen en glad strijken.
De laatste laag wordt gevormd, door de kersenvlaaivulling er over uit te smeren.



KLAAR!
Ingrediƫnten
2zakjes vanillesuiker
1/2 L. slagroom
2 z. slagroomversteviger
2 rollen tarwebiscuit
100 gr. witte basterdsuiker
250 gr. boter
2 pakjes monchou
2 blikjes kersenvlaaivulling
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
120562
Homepage ID
4631
Smaak
Z
Teller
452
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
esthe