Setas Al Ajillo

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 12/03/1998 - 17:10
Bereidingswijze
doe in een pan de olie en de knoflook (in schijfjes). Als de knoflook begint bruin te worden doe je er de champs bij. laat dit ong. 5 min. lekker bakken, schudt de pan afentoe goed door. Doe er de peper en de droge sherry doorheen, een beetje zout en val voor het serveren de peterselie.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
een echte 'tapa'.
Ingrediƫnten
5 eetl. olijfolie, 5 (jawel!)tenen knoflook, 500 gr. zwammen-champs, 1/2 gedroogde chili peper, 1 dl. droge sherry, 2 eetl. gehakte peterselie en zout.
Leuke tips
Drink er een lekker glaasje wijn bij!
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Spaans
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
120542
Homepage ID
5177
Smaak
N
Teller
950
Waardering aantal
2
Waardering
9
Drank
Uit
Bookmarked
35
Aantal reacties
3
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
elena