Gebakken Peren Met Kaneelijs

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 12/03/1998 - 11:27
Bereidingswijze
Snijd 4 rijpe stevige geschilde peren in smalle parten. Bak in 40 g boter de peren aan beide kanten tot ze warm zijn, bestrooi met 1 el suiker en laat de partjes carameliseren. Schenk 4 el perendiksap in de pan en warm deze mee. Verdeel de warme peren over 4 borden, schep er bolletjes kanaalijs op en bestuif met wat kaneel.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Toetje
Ingrediƫnten
4 rijpe stevige peren
40 g boter
1 el suiker
4 el perendiksap
halve lt kaneelijs
kaneel
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
120505
Homepage ID
3710
Smaak
N
Teller
1270
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
tamiam