Pompoencurry

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 12/03/1998 - 11:17
Bereidingswijze
Fruit in 3 el olie 1 grote gesnipperde ui ca. 2 min. Bak 1 el kerriepoeder, 1 tl gemberpoeder, 1 tl djinten en 1 tl ketoembar kort mee. Voeg 750 g pompoen in blokjes, 400 g vastkokende aardappelen in blokjes en 1 kopje warm water toe en breng dit aan de kook. Laat alles 10 min. sudderen. Voeg 1 uitgelekt blik kikkererwten (400 g) toe en laat dit nog 5-10 min. sudderen. Breng de curry op smaak met zout, peper, eventueel meer kerrie en 2 el gehakte koriander.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
curry van pompoen en andere groenten
Ingrediƫnten
3 el. olie
1 grote ui
1 el kerriepoeder
1 tl gemberpoeder
1 tl djinten
1 tl ketoembar
750 g pompoen
400 g vastkokende aardappelen
1 kopje warm water
1 blik kikkererwten
zout
peper
2 el koriander
Leuke tips
Lekker met gekookte rijst en mangochutney (potje).
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Vegetarisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
120503
Homepage ID
3710
Smaak
N
Teller
4500
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
59
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
tamiam