Babi Pangang

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 12/02/1998 - 21:11
Bereidingswijze
vlees in reepjes snijden en bakken met wat zout en peper. Uien snijden en bakken tot ze iets bruin worden. In een grote pan de suiker, water, tomatenpuree, ketjap, ketchup, citroensap, gember en sambal doen. Dit verwarmen. Tijdens dit de uien erbij doen en aan de kook brengen. (is het te dun evt. met maizena of allesbinder)
Saus over het vlees gieten en klaar is het!!!!!
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ontzettend lekker en simpel recept. Alleen de saus al is voor ontzettend veel doeleinden te gebruiken!!!!
Ingrediƫnten
800 gram varkensvlees
4 grote uien
3/4 kop suiker
1 kop water
1 blikje tomatenpuree
2 eetlepels ketjap manis
2 eetlepels ketchup
2 theelepels bakgember
1/2 theelepel sambal oelek
klein beetje citroensap
Leuke tips
Een lekkere frisse salade erbij.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Chinees
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
120487
Homepage ID
5380
Smaak
Z
Teller
6845
Waardering aantal
5
Waardering
9
Drank
Uit
Bookmarked
87
Aantal reacties
4
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
bakker