Pangsit

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 12/02/1998 - 20:49
Bereidingswijze
1.Verhit de olie voor de vulling in een koekepan, doe de fijngehakte pinda's erin en bak die boven matig vuur, goed
roerend lichtbruin.
2.Doe de knoflook erin en laat de pina's iets meer bruinen.
3.Laat het afkoelen en vermeng de rest van de ingredienten door de vulling.
4.Doe 1 volle theelepel vulsel in een deegvelletje; bestrijk de randen met het lichtbeklopte eiwit en vouw het in een
driehoek.
5.Druk de randen tegen elkaar, verhit de olie in een frituurpan een paar driehoekjes tegelijk goudbruin.
6.Laat ze op keukenpapier uitlekken en serveer ze heet.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Gevulde deeghapjes, gefrituurd
Ingrediƫnten
225 gram wonton deegvellen, 1 eiwit, olie om te frituren. Vulling: 2 eetlepels olie, 120 gram gepelde pinda's, 2 teentjes knoflook
uit de pers, 225 gram grofgehakte gepelde garnalen, 1 stuk geraspte gember, 1 eetlepel sojasaus, 2 eieren, 8 lenteuitjes,
fijngehakt, zout en peper.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Indonesisch
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
120486
Homepage ID
49821
Smaak
N
Teller
382
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
orphan