Pisto Manchego

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 12/02/1998 - 17:40
Bereidingswijze
Doe in een bakpan een beetje olie en zodra het heet is doe de tomaten, uien, teentjes knof en de courgetten erbij. Doe er wat zout bij en wat water en laat het koken op laag vuur voor 25 min. Bij serveren de peterselie en een beetje olie erover heen gooien. ook kun je nu de het hard gekookte (en fijn geprakte)ei er over heen doen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een groentegerechtje uit Castilla la mancha het land van Don quijotte.
Ingrediƫnten
4 gepelde tomaten, 2 uien, 2 courgetten, 2 teentjes knoflook, olijfolie, gehakte peterselie, zout en water. Evt. een hard gekookt ei.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Spaans
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
120477
Homepage ID
5177
Smaak
N
Teller
1079
Waardering aantal
1
Waardering
6
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Schil de tomaten en snij ze in stukken. snij de uien en knoflook fijn. was de courgetten en snij ze in parten.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
elena