Kool En Varkensvleessoep Uit Frankrijk

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 12/02/1998 - 17:15
Bereidingswijze
Verdeel de kool in 4 parten. Doe deze samen met de in stukken gesneden aardappelen en wortel gesnipperde prei, koolraap, gesnipperde ui en uitgeperste teentje knoflook in de bouillon. Kruid met thijm, kruidnagel, peper en zout. Doe het vlees erbij en breng aan de kook. laat de kool zover gaar worden, dat deze nog knapperig is, voeg dan de uitgelekte bonen bij het geheel en verwarm ze even mee. Bak de sneetjes brood. Leg er een in ieder bord en giet hier de warme soep op, geef het vlees er apart bij.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Voorgerecht voor 4 personen
Ingrediƫnten
? wit kooltje, 2 grote geschilde aardappelen, 1 schoongemaakte winterwortel, ? geschilde in blokjes gesneden koolraap, 1 prei, 1 ui, ? pond kasselerrib, 1 pot witte bonen, 1 liter bouillon (evt. van een blokje), 1 knoflookteentje, thijm, 1 kruidnagel, peper, zout, 4 sneetjes oud brood, boter.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
120460
Homepage ID
37622
Smaak
P
Teller
475
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
koekie2