Gevulde Pannenkoekjes Met Groene Kool

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 12/02/1998 - 16:57
Bereidingswijze
Maak van meel, zout, eieren en melk een beslagje. Bak hiervan 4 pannekoeken in de boter. Houd ze warm. De ketchup, azijn, gembersiroop en chilipoeder samen in een pannetje verwarmen en met de alles binder een gebonden sausje maken. Houd dit ook warm. Snijd de kool en uien fijn. Verhit in een wok de olie en fruit hier samen met de djinten de ui in (ca. 20 minuten). Voeg al omscheppend de gesneden kool toe, en bak deze ca. 7 min. Leg op iedere pannekoek wat van het koolmengsel. Sla dubbel en geef er het sausje bij. Lekker met zoet-zure komkommersalade
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Hoofdgerecht voor 4 personen
Ingrediƫnten
Pannenkoekenmeel: 80 g volkoren pannenkoekenmeel, 2 eieren, 1 ? dl melk, 1 eetl. boter, zout.
Saus: 6 eetl tomaten ketchup, 2 eetl azijn, 1 eetl gembersiroop, 2 theel allesbinder, chilipoeder.
Vulling: 1 theel djinttan (conimex), 1 savooie kooltje 2 kleine uien, scheutje olie.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
120455
Homepage ID
37622
Smaak
P
Teller
306
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
koekie2