Kantonnese Bloemkool

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 12/02/1998 - 16:50
Bereidingswijze
Bak de blokjes kipfilet in 1 eetlepel hete olie, doe de bloemkoolroosjes erbij, vervolgens de ui en de sojasaus. Alles even goed bakken. Voeg de bouillon toe en laat het geheel met het deksel op de pan 10 minuten gaar smoren. Bind het vocht met het aardappelmeel. Kook de mie gaar, laat ze uitlekken. Bak de mie vervolgens in de rest van de olie goudbruin. Knip de selderij fijn roer deze met de mie door het bloemkoolkipmengsel. Goed doorwarmen en opdienen. Een heerlijk eenpansgerecht.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Hoofdgerecht voor 4 personen
Ingrediƫnten
1 bloemkool, 2 eetlepels olie, 250 g kipfilet, zout, 1 ui, 2 eetlepels sojasaus, 2 ? dl bouillon, 2 theelepels aardappelmeel, 250 g mie, selderie.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Slanke keuken
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
120451
Homepage ID
37622
Smaak
P
Teller
694
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
koekie2