Bereidingswijze
prei wassen,enin water met bouillonblokje 10 min. koken.
spekjes uitbakken,gehakt toevoegen, knoflook erbij,als alles gaar is de ketjap erbij.
ondertussen de puree klaarmaken(zoals staat aangegevn)
in een ovenschaal de puree verdelen dan het gehaktmengsel(zonder nat)dan de prei en als laatste een beetje gemalen kaas.
in de oven totdat er een korstle ontstaat.
spekjes uitbakken,gehakt toevoegen, knoflook erbij,als alles gaar is de ketjap erbij.
ondertussen de puree klaarmaken(zoals staat aangegevn)
in een ovenschaal de puree verdelen dan het gehaktmengsel(zonder nat)dan de prei en als laatste een beetje gemalen kaas.
in de oven totdat er een korstle ontstaat.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
500gram rudergehakt
200gram magere spekblokjes
500gram gesneden prei
1 zakje aardappelpuree
1 bouillonblokje
3 eetl.ketjapmanis
1teentje knoflook
200gram magere spekblokjes
500gram gesneden prei
1 zakje aardappelpuree
1 bouillonblokje
3 eetl.ketjapmanis
1teentje knoflook
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Ovenschotel
Recept ID
120449
Homepage ID
4599
Smaak
N
Teller
613
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht