Chinese Kool

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 12/02/1998 - 16:20
Bereidingswijze
Maak de kool schoon, snijd ze in repen en zet ze op met aanhangend water. Schep de groente een keer om als ze geslonken is. Kook de kool beetgaar in 10 minuten. Giet het kookvocht af en voeg wat zout en een klontje boter toe. Bind het overtollige kookvocht met aangemengde ma?zena. Of maak apart een sausje van de boter, bloem en de melk en roer deze door de kool. Maak het geheel op smaak met zout en nootmuskaat.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Groentegerecht voor 4 personen
Ingrediƫnten
1-1,5 kg Chinese kool, zout, klontje boter, ca. 8 g ma?zena of 1,5 dl melk en 1 el ma?zena.

Voor de saus: 15 g boter, 15 g bloem 1,5 dl melk, zout, nootmuskaat.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
120443
Homepage ID
37622
Smaak
P
Teller
1107
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
koekie2