Bloemkool Salade

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 12/02/1998 - 16:11
Bereidingswijze
Kook de bloemkool 5-10 minuten en laat hem afkoelen. Bekleed een platte schaal met slabladen. Leg in het midden de bloemkool, eromheen plakjes tomaat, reepjes paprika en plakjes ei. Schenk vanuit het midden de saus over de salade.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Voorgerecht voor 4 personen
Ingrediƫnten
1 groene, gele of paarse paprika, ? krop sla, 1 bloemkool, 250 g tomaten, 2 hardgekookte eieren.

Voor de saus: 1 bekertje Bulgaarse yoghurt, peper, zout, 4 eetlepels bieslook.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
120441
Homepage ID
37622
Smaak
P
Teller
501
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
koekie2