Farinata

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 12/02/1998 - 15:55
Bereidingswijze
Strip de gewassen boerenkool van de nerven en scheur de blaadjes klein. Los de bouillontabletten op in kokend water. Laat de kool daarin ca. 10 min. koken. fruit intussen een gesnipperde ui en het fijngesneden knoflookteentje. Roer de uitgelekte bonen hierdoor en verwarm ze. Voeg het bonenmengsel bij de kool. Roer dan voorzichtig het ma?smeel erdoor, zo dat zich geen klonten vormen. Laat ca. 20 min. op een sudderplaatje binden (af en toe omroeren). Roer tot slot de rest van de olijf- olie met wat peper door de farinata.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Groentegerecht voor 4 personen
Ingrediƫnten
2 pond boerenkool, 2 liter water, 4 bouillontabletten, 1 pot bruine bonen, 1 ui, 1 teentje, knoflook, 150 g ma?smeel (reformzaak), peper, ? dl olijfolie.
Leuke tips
Serveer warm met bijvoorbeeld een plat Turks brood en kruidenboter.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Turks
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
120437
Homepage ID
37622
Smaak
P
Teller
1433
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
koekie2