Bereidingswijze
De peren met enkele eetlepels perenrood of perensuiker opzetten en gaar laten worden.
Daarna een beetje suiker en een snuifje kaneel toevoegen.
2,5 uur laten trekken.
Daarna een beetje suiker en een snuifje kaneel toevoegen.
2,5 uur laten trekken.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Zoete stoofperen
Ingrediƫnten
1 zakje peren,
Een beetje perenrood of perensuiker
of spontin of
Een beetje suiker,
Een beetje kaneel.
Een beetje perenrood of perensuiker
of spontin of
Een beetje suiker,
Een beetje kaneel.
Hulpmiddelen & keukengerei
Allerlei keukengerei
Leuke tips
De peer kan je ook alleen schillen en met steeltje dan in een schaaltje zelf gemaakte appelmoes plaatsen.
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
120421
Homepage ID
2064
Smaak
Z
Teller
9684
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Peertjes schillen en klokhuis verwijderen.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht