Gebakken Makreelmoten

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 12/01/1998 - 20:22
Bereidingswijze
de vismoten bakken in een mengsel van olie en boter , rondom bruin bakken en voorzichtig omdraaien . Met het deksel op de pan de vis laten bakken tot het visvlees een beetje wit begint te woden peper en zout naar smaak toevoegen
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
lekker bijgerecht voor bij de rijsttafel
Ingrediƫnten
6 grote makreelmoten verse dus niet gerookt
boter en een beetje bakolie
sambal
zout en peper
Hulpmiddelen & keukengerei
grote braadpan en een hele goede afzuigkap!!!
Leuke tips
lekker bij de rijsttafel of bij de nasi
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
120418
Homepage ID
4376
Smaak
P
Teller
483
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
makreel door de visboer schoon laten maken en in moten laten snijden insmeren met sambal en even laten rusten
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
petrazwanen