Gesmoorde Komkommer

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 12/01/1998 - 20:10
Bereidingswijze
de komkommer overlangs doorsnijden en als er veel zaad in zit dit verwijderen de komkommer in blokjes snijden en ozetten met de boter en bouillon en ongeveer 12 minuten smoren dan de ontvelde tomaat toevoegen en het kookvocht binden met een beetje aangemaakte maizena of allesbinder als het voor bij de rijst id doe ik er een flinke theelepel sambal bij, en anders op het laatste moment een flinke hand geraspte kaas
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
lekker bij de rijsttafel
Ingrediƫnten
2 komkommerrs
1ui
40 gram boter of margarine
1bouillonblokje
2tomaten
maizena
50 gram gerasptekaas
Leuke tips
lekker bijgerecht bij nasi of rijsttafel
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
120417
Homepage ID
4376
Smaak
N
Teller
228
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
petrazwanen