Gevulde Aardappelen Met Gorgonzola En Rozemarijn

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 12/01/1998 - 17:34
Bereidingswijze
Aardappelen in aluminiumfolie verpakken en in oven in 1 uur gaar poffen. Aardappelen iets laten afkoelen en stukje van bovenkant van aardappels snijden. Wat aardappelkruim eruit scheppen en aardappelkruim mengen met gorgonzola, pecorino, rozemarijn en slagroom. Mengsel op smaak brengen met zout en peper. Mengsel in aardappelen scheppen en boter erover verdelen. Oven doorschakelen naar 225 graden. Aardappelen naast elkaar in ovenschaal zetten en in midden van oven ongeveer 10 min bakken tot vulling iets gegratineerd is.
Kcal p.p: 330
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
4 grote aardappelen met schil
125 gr. gorgonzola, verkruimeld
50 gr. geraspte pecorino
1 tl. fijngesneden rozemarijn
3-4 el slagroom
zout,peper
2 el boter of margarine
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
120410
Homepage ID
4893
Smaak
P
Teller
475
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Oven voorverwarmen op 200 graden
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
lein