Bereidingswijze
Vis met zout, peper en beetje bloem bestrooien. Broodkruin mengen met pesto, tijm, salie en basilicum. Vis met eidooier bestrijken en broodkruimmengeel over bovenkant van vis verdelen. Broodkruimmengsel stevig aandrukken. Olie verhitten en vis hierin met kruidenkant naar onderen ongeveer 3 min. bakken. Vis omgekeerd op bakplaat leggen met (met kruidenkant naar boven) en in oven nog 5 min. bakken. Kcal p.p: 325
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
750 gr. kabeljauwfilet, in vier gelijke stukken
zout, peper
1 eetl. bloem
50 gr. vers broodkruim
2-3 eetl. pesto
1 tl. fijngesneden tijm
1 tl fijngesneden salie
1-2 eetl. fijngesneden basilicum
1 eidooier, losgeklopt
2 eetl. olijfolie
takjes basilicum
zout, peper
1 eetl. bloem
50 gr. vers broodkruim
2-3 eetl. pesto
1 tl. fijngesneden tijm
1 tl fijngesneden salie
1-2 eetl. fijngesneden basilicum
1 eidooier, losgeklopt
2 eetl. olijfolie
takjes basilicum
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
120407
Homepage ID
4893
Smaak
N
Teller
3421
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Oven voorverwarmen 180 graden
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht