Bereidingswijze
Tomaten pureren met de ansjovis, kappetjes, peterselie en de olijfolie.
Brood met tomatenmengsel en parmaham beleggen
Kcal. per stuk 135
Brood met tomatenmengsel en parmaham beleggen
Kcal. per stuk 135
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker bij de borrel
Ingrediƫnten
8 plakjes ciabatta
6 gedroogde tomaten
3 ansjovisfilets
1 el kappertjes
2 eetl. fijngesneden peterselie
3 eetl. olijfolie
8 plakjes parmaham
6 gedroogde tomaten
3 ansjovisfilets
1 el kappertjes
2 eetl. fijngesneden peterselie
3 eetl. olijfolie
8 plakjes parmaham
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
120404
Homepage ID
4893
Smaak
N
Teller
476
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht