Bereidingswijze
De sla over de borden verdelen.
De ossenhaas op sla leggen.
De pijnboompitten licht roosteren en over carpaccio strooien.
De pesto mengen met de azijn, zout, peper en olijfolie. Dressing over carpaccio schenken.
Kcal p.p: ongeveer 280
De ossenhaas op sla leggen.
De pijnboompitten licht roosteren en over carpaccio strooien.
De pesto mengen met de azijn, zout, peper en olijfolie. Dressing over carpaccio schenken.
Kcal p.p: ongeveer 280
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
100 gr. gemengde sla
250 gr. dun gesneden ossenhaas
50 gr. pijnboompitten
4 eetl. pesto
2 tl. balsamico-azijn
zout, peper
1-2 eetl. olijfolie
250 gr. dun gesneden ossenhaas
50 gr. pijnboompitten
4 eetl. pesto
2 tl. balsamico-azijn
zout, peper
1-2 eetl. olijfolie
Leuke tips
Eventueel garneren met verse blaadjes basilicum.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
120402
Homepage ID
4893
Smaak
N
Teller
9285
Drank
Uit
Bookmarked
110
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht