pasta-pestosalade

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 12/01/1998 - 16:26
Bereidingswijze
Pasta volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken.
Pasta met koud water afspoelen.
De paprika's, tomaten, komkommer en de mortadella in kleine stukjes snijden.
Dit door de pasta roeren.
De pesto mengen met de azijn, zout, peper en olijfolie.
Pestosaus door pastasalade roeren.

Kcal p.p: ongeveer 550
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Maaltijdsalde
Ingrediƫnten
300 gr. pasta (penne)
3 tomaten
2 gele paprika's
1 groene paprika
1/5 komkommer
150 gr. mortadella
5 eetl. pesto
2 tl. balsamico-azijn
zout, peper
2 eetl. olijfolie
Leuke tips
Op kamertemperatuur serveren.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Salade
Recept ID
120401
Homepage ID
4893
Smaak
N
Teller
1426
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
18
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
lein