Bereidingswijze
Basilicum, pijnboompitten, knoflook in keukenmachine tot korrelige pasta pureren.
Terwijl machine draait 6-7 eetl. olijfolie in dun straaltje erbij schenken.
Pesto uit kom halen en mengen met de parmezaanse kaas.
Pesto met zout op smaak brengen.
Kcal per eetlepel ongeveer 90
Terwijl machine draait 6-7 eetl. olijfolie in dun straaltje erbij schenken.
Pesto uit kom halen en mengen met de parmezaanse kaas.
Pesto met zout op smaak brengen.
Kcal per eetlepel ongeveer 90
Ingrediƫnten
100 gr. verse basilicumblaadjes
50 gr. pijnboompitten
40 gr. fijngesneden knoflook
olijfolie
50 gr. parmezaanse kaas
zout
50 gr. pijnboompitten
40 gr. fijngesneden knoflook
olijfolie
50 gr. parmezaanse kaas
zout
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
120400
Homepage ID
4893
Smaak
N
Teller
2291
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht