runderragout a la minute

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 12/01/1998 - 12:09
Bereidingswijze
Verhit de boter in een koekenpan en bak de blokjes vlees op hoog vuur rondom bruin.
Roer er een scheutje water, de creme fraiche en de uitjes en de augurkjes door en laat kort doorwarmen. Breng de saus desgewenst met een extra scheutje water op de gewenste dikte. Breng op smaak met wat bouillonpoeder.
Lekker met rijst of aardappelpuree en groenten naar keuze. Kcal p.p: 469
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een supersnel stoofpotje
Ingrediƫnten
2 biefstukjes van circa 120 gr. per stuk
1 eetl. bloem
zout en versgemalen peper
2 eetl. zoutzure zilveruitjes
2 tot 4 augurkjes
25 gr. braadboter
1 bekertje creme fraiche (125 gr)
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
120390
Homepage ID
4893
Smaak
N
Teller
484
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snijd de biefstukjes in blokjes van circa 2x2 cm. Bestrooi de blokjes met de bloem, waar wat zout en peper door is geschept.
Overgiet de uitgelektte zilvertuitjes en de in plakjes gesneden augurkjes in een schaaltje met heet water, zodat ze hun zure smaak wat kwijt raken.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
lein