Tonijn In Paprika-Roomsaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 12/01/1998 - 12:01
Bereidingswijze
Paprika schillen met dunschiller, zaadjes verwijderen en in blokjes snijden.
Sjalotje en paprika in boter ongeveer 3 min. zachtjes bakken. 3 eetl. water toevoegen en op zacht vuur in ongeveer 5 min. vocht laten verdampen.
Mengsel met room fis pureren met staafmixer.
Courgettes met dunschiller in slierjtes schaven en in ruim water met zout ongeveer 2 min. koken.
Laten uitlekken.
Tonijnfilets overlangs halveren. In koekenpan olie verhitten en filets aan elke kant 1-2 min. bakken. Bestrooien met zout en peper.
Tonijn op bord onder aluminiumfolie warmhouden.
Saus aan de kook brengen. Op smaak brengen met zout en peper.
Laagje saus op grote borden scheppen.
Courgette in midden leggen, filets dakpansgewijs erop leggen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Montignac-gerecht
Ingrediƫnten
1 grote rode paprika
2 eetl. boter of margarine
1 sjalotje, fijngesneden
2 courgettes
1 pakje Room fris
4 verse tonijnfilets van 150 gr.
2 eetl. olijfolie
zout, versgemalen peper
Leuke tips
Garneren met verse basilicum.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
120389
Homepage ID
4893
Smaak
Q
Teller
572
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
lein