gorgonzola-roomsaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 12/01/1998 - 09:16
Bereidingswijze
Laat tot gewenste dikte inkoken.
Ingrediƫnten
75 gr. gorgonzola, 2dl houdb. slagroom, bosuitjes, peper.
Leuke tips
Lekker bij een varkenshaasje of kipfilet.
Ook er lekker bij pasta, voeg er dan evt. een blikje tonijn aan toe. Je kan ook nog een gefruit uitje aan de saus toevoegen
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
120378
Homepage ID
5310
Smaak
N
Teller
2213
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
10
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Doe alle ingredienten bij elkaar in een magnetronschaal. Bosuitjes in grove ringen. Zet de schaal zonder deksel in magnetron. 5 minuten op de hoogste stand en daarna nog 5 minuten op half hoog.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
pg