spaghetti met romige kaassaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 11/30/1998 - 21:12
Bereidingswijze
Spekblokjes in droge koekenpan in ongeveer 8 min. zachtjes uitbakken.
Spaghetti beetgaar koken.
Intussen Monchou in steelpan verwarmen.
4 soorten kaas toevoegen en kaas op zacht vuur al roerend laten smelten. Saus aan de kook brengen. Spekjes erdoor roeren, saus op smaak brengen met peper.
Spaghetti door saus mengen.
Garneren met peterselie.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
100 gr. magere spekblokjes
300 gr. spaghetti of tagliatelle
zout, peper
1 pakje Monchou pan en oven
75 gr. geraspte jong belegen kaas
75 gr. blauwschimmelkaas (gorgonzola)
50 gr. geraspte Hollandse gatenkaas
25 gr. geraspte parmezaanse kaas
fijngesneden peterselie
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
120375
Homepage ID
4893
Smaak
N
Teller
561
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
lein