laagjesgratin met (wilde) spinazie

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 11/30/1998 - 21:06
Bereidingswijze
Aardappelplakjes ongeveer 8 min. koken en laten uitlekken.
Spinazie op hoog vuur in ongeveer 3 min. laten slinken, in vergiet laten uitlekken.
Monchou loskloppen met zout en peper.
In schaal om en om laagjes aardappel, tomaat, kaas en spinazie schikken. Eventueel herhalen. Eindigen met aardappels.
Monchou erover schenken. Bestrooien met rest kaas.
Schotel in midden van oven in ongeveer 40 min. goudbruin en gaarvakken. Ongeveer 10 min. voor einde afdekken met aluminiumfolie.
Garneren met pijnboompitten.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
750 gr. aardappels geschild in plakjes van ongeveer 3 mm
zout, peper
750 gr. wilde spinazie of 450 gr. gehakte ontdooide diepvriesspinzazie
1 pakje Monchou pan en oven
4 vleestomaten, ontveld, in plakjes
250 gr. geraspte belegen kaas
3 el pijnboompitten, licht geroosterd
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Ovenschotel
Recept ID
120374
Homepage ID
4893
Smaak
N
Teller
630
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Oven voorverwarmne op 200 graden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
lein