Vlaamse Hachee

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 11/30/1998 - 18:30
Bereidingswijze
smelt de boter en bak het vlees rondom bruin. voeg de ui toe en fruit even mee. Voeg nu de overige ingedrienten toe en laat alles, onder af en toe omroeren, een uur of 4 zachtjes pruttelen. Mocht het geheel te ver inkoken, kun je eventueel wat bier of water toevoegen.

Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
hachee van rundvlees gestoofd in bier
Ingrediƫnten
600 gr rundvlees
2 uien
2 plakken peperkoek (verkruimeld)
2 eetlepels mosterd
1 fles bier (kan zowel pils zijn als trappist)
laurier
boter
zout en peper naar smaak
Hulpmiddelen & keukengerei
mes
snijplank
braadpan
flessenopener
Leuke tips
het lekkerste is als je het de dag van tevoren maakt, dan kan de smaak lekker doortrekken.
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
120371
Homepage ID
5358
Smaak
Q
Teller
4394
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
snij het vlees in stukken van 2 bij 2 cm
snij de ui in stukken
verkruimel de peperkoek
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ptje