Spercieboontjes Speciaal

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 11/30/1998 - 17:58
Bereidingswijze
Bak in een hapjespan in wat olie een gesnippert uitje en een teentje knoflook uit de pers. Voeg de ham- of spekblokjes toe een laat het goed warm worden. Neem dan wat restjes groenten uit de koelkast, zoals paprika (in reepjes) en champignons in plakjes. Laat alles goed warm worden (niet laten garen). Voeg dan de beetgare boontjes toe en eventueel een flinke hand tauge en de nasikruiden. Goed warm opdienen.
Als je van erg pittig houd, is het lekker om nog wat sambal toe te voegen.
Vertel iets leuks over dit recept
Een heerlijk groentegerecht die aan te passen is aan wat je op dat moment allemaal in je koelkast hebt liggen.
Ingrediƫnten
spercieboontjes
verschillende soorten groente
nasikruiden
spekblokjes of hamblokjes
Hulpmiddelen & keukengerei
hapjespan of wok
Leuke tips
lekker met gebakken parijse aardappeltjes of met rijst

En ben je aan het Montignaccen, eet het dan zonder aardappels of rijst.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Chinees
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
120367
Homepage ID
4583
Smaak
P
Teller
2089
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
13
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
kook de spercieboontjes beetgaar en wel de nasikruiden in warm water
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
margreet