Rochefortsaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 11/30/1998 - 17:57
Bereidingswijze
Breng de bouillon aan de kook en voeg het bier toe, laat dit nu zachtjes doorkoken en voeg de bruine sauspoeder toe tot de saus een mooie dikte heeft.Voeg naar smaak de basterdsuiker toe om de wat bitteresmaak van het bier te neutraliseren. Breng de saus vervolgens op smaak met peper en zout.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
3 dl kalfsbouillon - 1 dl rochefort no8 - bruine basterdsuiker - bruine saus poeder- peper - zout.
Hulpmiddelen & keukengerei
geen
Leuke tips
Serveer deze saus bij de gevulde varkenshaas met roquefort
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
120366
Homepage ID
2913
Smaak
N
Teller
5991
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ruudvdberg