romige gorgonzolasaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 11/30/1998 - 17:46
Bereidingswijze
Fruit een gepelde en gesnipperde teen knoflook in de olie.
Voeg er de gorgonzola en de slankroom aan toe.
Het geheel in ca. 7 min. op laag vuur al roerend smelten.
Saus op smaak brengen met peper en zout.
Aantal personen
2.00
Ingrediƫnten
1 teen knoflook
1 eetl. olijfolie
125 gr. in blokjes gesneden gorgonzola
125 gr. slankroom
versgemalen peper en zout
Leuke tips
Saus is lekker met wat hamreepjes of gehakte walnoten.
De saus is lekker over pasta, kipfilet of entrecotes.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
120365
Homepage ID
4893
Smaak
N
Teller
1777
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
16
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
lein