Gevulde Varkenshaas

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 11/30/1998 - 16:05
Bereidingswijze
Snij de varkenshaasje over de lengte in, vul ze met de roquefort, druk ze stevig dicht, bestrooi ze met wat vers gemalen peperkorrel. Leg 2 plakken ardennerham iets over elkaar, rol hier een varkenhaasje in als een envelope. Rol ze vervolgens door de bloem. Bak ze in niet te hete boter lichtbruin en plaats ze dan gedurende 20 min in oven van ca. 175 gr.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Varkenshaas gevuld met roquefort in een jasje van ardennerhem
Ingrediƫnten
4 varkenshaasjes van ca.125 gr.-8 dunne plakken ardannerham-150 gr roquefort-peperkorrels-bloem-boter
Hulpmiddelen & keukengerei
geen
Leuke tips
Serveer er een saus van rochefort 8 bij
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
120364
Homepage ID
2913
Smaak
P
Teller
5659
Waardering aantal
1
Waardering
8
Drank
Uit
Bookmarked
20
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ruudvdberg