groentekerrie

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 11/30/1998 - 15:11
Bereidingswijze
Koken met weinig water met zout bijna gaar (behalve sperziebonen en doperwten).
Tomatenprut door yoghurt.
Knoflook fruiten in olie en kerrie toevoegen, goed roeren.
Gooi alles bij elkaar.
Gerecht aan de kook laten komen, 5 min zachtjes doorkoken, kruidenzout voor de smaak.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker receptje (wel ergens uit een boekje
gehaald) en zeer gezond...
Ingrediƫnten
- 2 aardappelen
- 40 g waspeentjes
- sperziebonen klein potje/blik
- doperwten klein potje/blik
- 1 rode paprika
- 40 g bloemkool
- 40 g rozijnen
- 1 tomaat gepureerd
- 1 dl yoghurt
- 1 el kerriepoeder
- 40 g cashewnoten
- 2 teentjes knoflook
Leuke tips
Volgens het originele recept kan het
met rijst worden geserveerd, maar dit
is geen lekkere combinatie, probeer liever
een lekkere salade.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
120363
Homepage ID
49821
Smaak
N
Teller
304
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Rozijnen 8-10 min weken in warm water.
Groenten in evengrote stukken en plakken! Aardappelen schillen en in blokjes.
(je kunt ook voorgekookte nemen)
Wortels in plakjes. Paprika reepjes. Bloemkool roosjes.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
orphan