Bereidingswijze
Breng de slagroom aan de kook en neem hem daarna van het vuur.Snijd de chocolade fijn en voeg hem met de zachte boter en een theelepel kaneel aan de slagroom toe.
Laat de chocola al roerend oplossen en laat afkoelen tot de massa bijna hard is.
Klop de massa dan cremig op en doe hem in een spuitzak met een grote ronde spuitmond.
Spuit op aluminiumfolie stangen van ca 3 cm lang.Vermeng de poedersuiker met de rest van de kaneel en rol de stangen
hierdoor.Bewaar de stangen in een goed sluitende trommel op een koele plaats.
Laat de chocola al roerend oplossen en laat afkoelen tot de massa bijna hard is.
Klop de massa dan cremig op en doe hem in een spuitzak met een grote ronde spuitmond.
Spuit op aluminiumfolie stangen van ca 3 cm lang.Vermeng de poedersuiker met de rest van de kaneel en rol de stangen
hierdoor.Bewaar de stangen in een goed sluitende trommel op een koele plaats.
Vertel iets leuks over dit recept
Net als op de kermis, maar dan heel anders !
Ingrediƫnten
1 dl slagroom
200 gr couverture
25 gr zachte boter
1 theelepel kaneel
2 eetlepels gezeefde poedersuiker
1/2 theelepel kaneel
200 gr couverture
25 gr zachte boter
1 theelepel kaneel
2 eetlepels gezeefde poedersuiker
1/2 theelepel kaneel
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
120360
Homepage ID
3952
Smaak
Z
Teller
302
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht