Bereidingswijze
Doe de suiker en het eigeel in een schaal en klop het schuimig.Kook de room al roerend op.
Smelt de couverture.Meng het suiker-eimengsel door de room en laat het al roerend 3 minuten
koken.Neem de pan van het vuur en meng er de couverture door.Breng op smaak met Cointreau.
Maak van deze massa bolletjes (of andere vormen) en laat die goed afkoelen.
Dompel ze dan in de gesmolten couverture ( niet te warm, ca. 30 graden )
Smelt de couverture.Meng het suiker-eimengsel door de room en laat het al roerend 3 minuten
koken.Neem de pan van het vuur en meng er de couverture door.Breng op smaak met Cointreau.
Maak van deze massa bolletjes (of andere vormen) en laat die goed afkoelen.
Dompel ze dan in de gesmolten couverture ( niet te warm, ca. 30 graden )
Aantal personen
80.00
Vertel iets leuks over dit recept
Hips! niet voor de non-alocholics onder ons !
Ingrediƫnten
1/4 liter slagroom
50 gr eigeel
100 gr suiker
475 gr couverture
ca 1 dl cointreau
50 gr eigeel
100 gr suiker
475 gr couverture
ca 1 dl cointreau
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
120358
Homepage ID
3952
Smaak
Z
Teller
389
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht