Bereidingswijze
1 Zet de pan op het vuur en doe de pindakaas in de pan, dit laten verwarmen tot het 'borrelt'.
2 Als het eenmaal een dik papje wordt, dan een scheut water toevoegen en roeren tot het een geheel wordt.
3 Voeg nu de suiker, de sambal, de uien en de ketjap toe; even blijven roeren.
Voeg eventueel nog wat suiker of ketjap toe.
2 Als het eenmaal een dik papje wordt, dan een scheut water toevoegen en roeren tot het een geheel wordt.
3 Voeg nu de suiker, de sambal, de uien en de ketjap toe; even blijven roeren.
Voeg eventueel nog wat suiker of ketjap toe.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
- 5 tot 6 grote el pindakaas
- een scheutje ketjap manis
- 1 tl sambal
- 1 beetje suiker (naar smaak)
- 2 el fijngesnipperde verse uien
- wat water om alles aan te lengen
- een scheutje ketjap manis
- 1 tl sambal
- 1 beetje suiker (naar smaak)
- 2 el fijngesnipperde verse uien
- wat water om alles aan te lengen
Hulpmiddelen & keukengerei
* pan
* lepel
* eetlepel
* lepel
* eetlepel
Leuke tips
Heerlijk bij rijst met sate.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Indonesisch
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
120347
Homepage ID
3159
Smaak
P
Teller
670
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
# snipper een kleine ui
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht