Bereidingswijze
Pel de ui en snijd deze in ringen.
Maak de kool schoon en schaaf deze in smalle repen. Maak de paprika schoon en snijd deze in stukjes.
Verwarm de wok, voeg vervol-gens de olie toe. Roerbak, in de hete olie, de ui en knoflook tot deze zacht zijn, maar nog niet ge-kleurd. Voeg het shoarmavlees toe en roerbak tot het vlees aan alle kanten gekleurd is. Doe de kool en paprika erbij en bak deze 1-2 minuten mee.
Breng op smaak met de oestersaus, schep goed om en serveer onmiddel-lijk. Lekker met pitabroodjes of gekookte (zilver-vlies)rijst.
Maak de kool schoon en schaaf deze in smalle repen. Maak de paprika schoon en snijd deze in stukjes.
Verwarm de wok, voeg vervol-gens de olie toe. Roerbak, in de hete olie, de ui en knoflook tot deze zacht zijn, maar nog niet ge-kleurd. Voeg het shoarmavlees toe en roerbak tot het vlees aan alle kanten gekleurd is. Doe de kool en paprika erbij en bak deze 1-2 minuten mee.
Breng op smaak met de oestersaus, schep goed om en serveer onmiddel-lijk. Lekker met pitabroodjes of gekookte (zilver-vlies)rijst.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Hoofdgerecht voor 4 personen
Ingrediƫnten
1 ui
ca. 750 g spitskool
1 rode paprika
400 g shoarmavlees
1-2 eetl. (arachide)olie
1 teentje knoflook, geperst
2 eetl. oestersaus
ca. 750 g spitskool
1 rode paprika
400 g shoarmavlees
1-2 eetl. (arachide)olie
1 teentje knoflook, geperst
2 eetl. oestersaus
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
120346
Homepage ID
37622
Smaak
P
Teller
536
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Voor)bereidingstijd: ca. 25 minuten.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht