Spitskoolsalade

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 11/30/1998 - 12:50
Bereidingswijze
Maak de spitskool schoon en schaaf deze fijn. Doe de spitskool met de zonodig gewelde rozijnen in een slaschaal. Maak de dressing door de ingredienten te vermengen en schep deze door de salade. Laat de salade, afgedekt, circa 30 minuten intrekken in de koelkast.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Groentegerecht voor 4 personen
Ingrediƫnten
500 g spitskool
3 eetl. rozijnen

voor de dressing:
4 eetl. yoghurt
1 eetl. citroensap
3 eetl. olie
2 theel. suiker
3 lente-uitjes in ringen
2 theel. komijnpoeder
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Salade
Recept ID
120344
Homepage ID
37622
Smaak
P
Teller
1480
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Voorbereidingtijd: ca. 15 minuten + 30 minuten intrekken
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
koekie2