Sate

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 11/30/1998 - 12:00
Bereidingswijze
marinade: snij de knoflook in hele kleine stukjes , doe ze in een kom en doe de ketjap erbij.
Doe vervolgens de blokjes varkensvlees erbij en laat het geheel zeker 3 uur marineren (liever een hele dag/nacht) Rijg 3 blokjes aan een stokjes en leg ze op de barbeque.Haal ze er van af als je denkt dat ze gaar zijn.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
recept voor de meest malse sate van de barbeque
Ingrediƫnten
een mooi stuk varkensfilet,twee tenen knoflook, 1 dl ketjap.
Hulpmiddelen & keukengerei
scherp mes, satestokjes, kom
Leuke tips
leg de satestokjes vlak voor het rijgen in het water.Zo verbranden de stokjes minder snel
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Chinees
Soort gerecht / gang
Barbecue
Recept ID
120330
Homepage ID
4906
Smaak
N
Teller
955
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
als voorbereiding moet je de varkensfilet in blokjes snijden en een marinade maken van de ketjap en de knoflook
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
keukenprins