Kastanjechampions Met Tomaat En Anchovis

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 11/30/1998 - 11:20
Bereidingswijze
verwarm de olijfolie in een pan, doe de knoflook erbij en bak die 1 min. Doe er de champions bij en bak die, af en toe roeren, 15 min., totdat het vocht van de champs verdampt is en ze bruinig kleuren. Nu gooi je er de tomaten, anchovisjes en 1 lepel peterselie plus wat zout en peper erbij. Je laat dit no even 5 min. bakken/koken totdat het wat dikker wordt.
Bij het serveren doe je de rest van de peterselie over.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Kan zowel als voorgerecht, bijgerecht en als aperitivo ten dienst doen.
Ingrediƫnten
4 soepl. olijfolie, een grote teen knoflook, 500 gr. Kastanjechampions, 2 tomaten, 4 anchovis filetten, 2 soepl. gehakte peterselie, zout en peper.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Spaans
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
120329
Homepage ID
5177
Smaak
Q
Teller
2209
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
14
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
hak de teen knoflook fijn, was de champions goed schoon en snij ze door de midden. Ontdoe de tomaten van hun vel en pitjes en snij ze in stukken. Spoel de filetten goed af en snij in stukjes.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
elena