Bereidingswijze
Pak tomatensap in de pan doen met 3/4 liter water.De boullionblokjes en de gepelde tomaten er aan toevoegen. Dit aan de kook brengen dan de kalkoen-of kipfilet erbij doen dit ongeveer 20 minuten zachtjes laten pruttelen.
Hierna de kalkoen-/ kipfilet eruithalen.
Met de staafmixer de gepelde tomaten fijn maken in de pan.
Blikje tomatenpuree erin de kalkoen- /kipfilet kleinsnijden ook erbij en dan weer aan de kook brengen.
Als het kookt de vermicelli toevoegen en dan ongeveer nog 10 minuten laten koken.
Daarna de suiker bij de soep doen.
Als laatse de maizena aanmaken met wat water dat ook bij de soep doen dan nog ongeveer 1 minuut laten koken.
Hierna de kalkoen-/ kipfilet eruithalen.
Met de staafmixer de gepelde tomaten fijn maken in de pan.
Blikje tomatenpuree erin de kalkoen- /kipfilet kleinsnijden ook erbij en dan weer aan de kook brengen.
Als het kookt de vermicelli toevoegen en dan ongeveer nog 10 minuten laten koken.
Daarna de suiker bij de soep doen.
Als laatse de maizena aanmaken met wat water dat ook bij de soep doen dan nog ongeveer 1 minuut laten koken.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijk zoetige tomatensoep
Ingrediƫnten
1 pak tomatensap (1 liter)
4 rundvleesboulionblokjes
1 blikje gepelde tomaten
250 gr kalkoen- of kipfilet
1 blikje tomatenpuree
1 stuk vermicelli
ongeveer 6 eetlepels suiker
1 eetlepel maizena
4 rundvleesboulionblokjes
1 blikje gepelde tomaten
250 gr kalkoen- of kipfilet
1 blikje tomatenpuree
1 stuk vermicelli
ongeveer 6 eetlepels suiker
1 eetlepel maizena
Hulpmiddelen & keukengerei
Grote soeppan
houten pollepel
staafmixer / garde
houten pollepel
staafmixer / garde
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Chinees
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
120313
Homepage ID
4849
Smaak
N
Teller
1981
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht