Bereidingswijze
De aardappels: Kook de aardappels, na goed schoon gemaakt te hebben, met schil in het zoute water. plaats ze voor serveren 5 min. in de hete oven.
Mojo(saus): Doe in een vijzel de teentjes knoflook, de komijnzaadjes, het pepertje, de paprikapoeder en een beetje zout. stamp het goed fijn en voeg er de olijfolie aan toe. blijf goed roeren en voeg al roerende de azijn toe. als laatste voeg je er water bij in de gewenste hoeveelheid, maar zorg dat de saus goed pittig blijft.
Mojo(saus): Doe in een vijzel de teentjes knoflook, de komijnzaadjes, het pepertje, de paprikapoeder en een beetje zout. stamp het goed fijn en voeg er de olijfolie aan toe. blijf goed roeren en voeg al roerende de azijn toe. als laatste voeg je er water bij in de gewenste hoeveelheid, maar zorg dat de saus goed pittig blijft.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een recept van de canariese eilanden. Simpel en lekker.
Ingrediƫnten
16 nieuwe aardappelen (kleine), Zeewater of erg zout water.
Saus: 2 teentjes knoflook, 2 eetl. olijfolie, 2 eetl. azijn, een theel. pikante paprikapoeder, 1/2 theel. komijnzaadjes, 1/2 spaans pepertje, water en zout.
Saus: 2 teentjes knoflook, 2 eetl. olijfolie, 2 eetl. azijn, een theel. pikante paprikapoeder, 1/2 theel. komijnzaadjes, 1/2 spaans pepertje, water en zout.
Leuke tips
Gaat goed samen met een salade. Snij de aardappels open en doe dan de saus er over heen
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Spaans
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
120311
Homepage ID
5177
Smaak
P
Teller
1063
Drank
Uit
Bookmarked
24
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht