Bereidingswijze
doe het gehakt in een ingevette ovenschaal doe daar de gare bleekselderie bovenop en daar bovenop de aardappelpuree rasp er een flinke laag kaas over en zet het in een voorverwamde oven op 175 graden als de kaas goed gesmolten is kan het eruit omdat alles al gaar was voor het de oven in ging
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
eenvoudige ovenschotel die van te voren kan worden klaargemaakt
Ingrediƫnten
1 kilo aarsappels
een grote stronk bleekselderie
melk nootmuskaat
kaas
750 gram gehakt
een grote stronk bleekselderie
melk nootmuskaat
kaas
750 gram gehakt
Hulpmiddelen & keukengerei
grote braadpan of ronde ovenschotel
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Ovenschotel
Recept ID
120296
Homepage ID
4376
Smaak
N
Teller
1503
Drank
Uit
Bookmarked
15
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
kook de aardappels en maak er een mooie puree van met melk een klontje boter een beetje nootmuskaat
kook de geschilde bleekselderi
bak het gehakt rul
kook de geschilde bleekselderi
bak het gehakt rul
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht